ping pong vol1

Zaista, srce mi raste koliko ste opsjednute samnom. Nisam znala da mogu nekom toliko draga biti, da bi ta osoba o meni uvijek pricala. Divno, ali me mnogo i ne cudi posto takve osobe inace nemaju drugog posla.

Nisam dugo na blogu, ali za kratko vrijeme sam vidjela mnogo. Kad god neka frka bude ista raja tu frku zapocne. Ali uvijek ista i uvijek zene pljuju po zenama. Je li to zato sto se plasite da je neko ustvari bolji od vas? Vise dominantan i spretan. Ja ne bih trosila svoje vrijeme na nekom koga ne podnosim, nekog koga mrzim. Bolje sam odgojena nego da budem tako pateticna i jadna. Dokaz mi je pred ocima jasan, da samo osobe koje nemaju zivota svog licnog, van bloga ovaj u ovom virtualnom svijetu se osjecaju kao da imaju "neku moc", da nekom mogu nauditi. Problem je sto na to padaju samo osobe poput njih, osobe koje gledaju virtualnu kao realnost. Naprotiv fino je uci u virtualnu, malo pisati ali u svemu znati ko si i sta si.

Ja recimo nikad nisam krila ko sam, iz tog razloga nisam ni krila svoje slike, javno sam ih stvila, jer nisam bjezala od sebe. Negativa, pozitiva sve je to normala. Prosto me ne muci nista sto se prica o meni, jer ne zivim od toga, naprotiv drago mi je da ljudi stvarno imaju toliko vremena na rukama i samo ocekuju moju reakciju. Lijepo. Znas, mozda ti nosis pijacarske cizme, mozda je i broj 45 nije me ni interesovalo nit me sad bas nesto interesuje, ali to je rekla tvoja draga prijateljica iz Slovenije J te kako si joj barila momka i zatim me upozorila za tebe, ali opet bilo mi je svejedno jer me nisi nikad zanimala. Oh, kako zaboraviti njene rijeci bas idu ovako “ M- je to govno, svima se uvlaci kao jaran, a samo ogovara ostavio je momak pa mala prolupal te nova godina koju si sama provela a njoj si lagala da si  sa momkom, te kako si bolesnog uma i mozga” i kako su tvoje drugarice slale poruke starki od 40kuka.., starki za koju si mi ti dosla na msn i odma otracala kako svasta za tebe prica.. kao da me zanima..…” J jebi ga, njene rijeci ne moje.

Za debeljucku koja se predstavlja kao slatka bit ce u vol2. Pa-pa

But, who cares stvarno ? Za mene ste uvijek bile iste.

Ne salji mi sad poruke na PP kako sam ti uzela internetsku moc komentara. Znam da zivis od toga, ali strpi se.

lovelyglamour
vaka, naka, svakaka AKO: - planiras lijeciti svoje komplekse na meni onda dolazis na pogresan blog - mislis da me mozes s*ebati, onda si sebe zajebao/la -mislis da ces preko bloga postati moj najbolji prijatelj/ca, grijesis -mislis da cu ti vjerovati, necu ne vjerujem ljudima uzivo, zasto bih ovdje

Komentariši