pazi se secerne bolesti

Kako mi je drago, srce mi raste od vase paznje. Volim sta vas interesuje, sto se vasi dani okrecu oko mene, tracu o meni i divnim komentarima.
Da, kako da ne propustile ste imam 10 auta, 5 kuca, zivim u 4 drzave, sex bomba.
Zaboravile ste da samo manikiram nokte, pricam o vama i vi ste mi zivot cijeli. Da IP mi se nikad ne mjenja (tehnicar muz moze mozda znati bolje i da se i to sredi – da tvoj), tracam sama sebe i upozoravam sama sebe. naravo, kako zaboraviti da mi psihijatrica savjetuje da idem psihijatru. Duso psihijatri su uvijek bili bolesniji od pacijenta.
Necemo zaboraviti starke, koje su bile kukale prije mjesec dana a danas prave bandicu i grupicu. Divno pravo skolsko dvoriste.  Vjencanje mi je bilo uzasno ruzno da kako da ne, i nije nikako glamorouzno za seljancure. Jebi ga, tamburasi mi nisu u stilu.
Da, mi bogati dijasporci, kako smo uzasni. Hvala Bogu, pa sam shvatila davno jos ko si. Zato sam zadnje vrijeme i otkacila od tebe. A ti mi prosipas pricu "hormoni". hah.
Tjesi se kako si ti naivna i jadna. Jest jadna u jednom slucaju, sto te vise interesujem ja nego da se brines o sebi. Ipak nista nisi postigla. Moj mir se nije poremetio ni malo. Naprotiv drago mi je sto se lice tvoje pokazalo. Stvarno, nikad fake zuje nisam volila.
Ja smireno mogu bez vas, niste mi uljepsavale zivot a ni zagorcile ni malo. Naprotiv, extra ugodno. Koja ono rece, za dobrim se konjom prasina dize.
Kuham, kuham, kako cu tebe skuhati..uhh..

lovelyglamour
vaka, naka, svakaka AKO: - planiras lijeciti svoje komplekse na meni onda dolazis na pogresan blog - mislis da me mozes s*ebati, onda si sebe zajebao/la -mislis da ces preko bloga postati moj najbolji prijatelj/ca, grijesis -mislis da cu ti vjerovati, necu ne vjerujem ljudima uzivo, zasto bih ovdje

Komentariši