hoces k jel?

Ko ste vi da meni govorite ko sam i sta sam ja? Ko si ti stoko jedna neotesana da mislis da si pametna? Nemas pojma koliko si glupa i da znam ustvari ko si.
Foliras se tu zelis mene provaliti, pokusavas na svaki moguci nacin, ali nece ti uspijeti.
Mislis da sam ja kao ti. Nisam ja spala na tako nizak nivo kao ti. Nemas svoj zivot pokusavas da upropastis moj. Ne desava ti se nista uzbudljivo jel to problem? Pokusavas drugom da naudis? Mislis da meni mozes nauditi? Mislis da se ja tebe plasim? Sta mislis da mozes dokazati? JA sam ono sto jesam, a ne plasim se toga. Nisam se nikad krila iza ekrana i glumila nesto kao ti.
Nisam nikom pisala vulgarne stvari, nisam nikog nazivala vulgarim rijecima. No, kad mi stanes na zulj, mrak te moze pojesti. Ne bitno gdje si, igranje samnom je kao igranje sa vatrom. Bolje se sa zmijom nemoj igrati, jer mozes nestati vrlo lahko.
Uhodis me po blogu, uhodis me po e-mailu, i po personalnoj westranici, sta pokusavas? Goste moje webstranice pokusavas zagorciti? Jel’ to? Saljes im gluposti neke razne. Pokusavas moje radnike da okrenes prema meni, no ne ide ti. Samo ti se smiju iza ledja.

lovelyglamour
vaka, naka, svakaka AKO: - planiras lijeciti svoje komplekse na meni onda dolazis na pogresan blog - mislis da me mozes s*ebati, onda si sebe zajebao/la -mislis da ces preko bloga postati moj najbolji prijatelj/ca, grijesis -mislis da cu ti vjerovati, necu ne vjerujem ljudima uzivo, zasto bih ovdje

16 komentara

  1. stukica- da! vec sam ti pisala o tome.

    malina- moze

    Sweetie- zato sto je TA OSOBA KUKAVICA. Zato sto ta osoba ustvari laze odakle je i can sta vise laze svoje ime! Eto sto. Pokusava mene da ublati a ustvari nema pojma da znam ko je. Al’ s tim je pokazala svoju glupost i plitku pamet. Jer nije ni blizu onog o cemu se radi.

  2. Sad pogledah onaj anoniman post kod Zijancerke. I sjetih se kako je bilo dobro,zadnjih par sati biti vani, na zraku, uz sladoled. Sto? jer povirim na ovaj blog i samo vidim nebuloze – mislim na ono kod Zijanke. I jos anonimne. Pa, ako je ta osoba tako sigurna u ono sto je tamo napisano , zasto nije pod nickom ili imenom?
    Nista mi nije jasno. Nisam ni mogla da otvorim one tamo linkove, jer mi je veza spora zadnjih par dana i uzasno me zeza ali, sad mi se to sve skupa bas i ne gleda. E pa,svasta…

    Ne daj se, Lovely…

Komentariši